Over made by M

 

Made by M is door Marielle van Gurp-Vrolijk opgericht in 2004 en is een uitgegroeid tot een communicatiebureau met als specialisatie strategisch mediamanagement. 

 

Achtergrond Marielle van Gurp-Vrolijk

Ik werk al meer dan 10 jaar freelance in de communicatie. Met mijn schetsblok en potlood kun je mij overal in huis vinden en ik zit graag tussen mijn gezin, want zij zorgen voor nieuwe invalshoeken. Ook vind ik het heerlijk om te zwemmen.

Vanuit mijn rol als creatief communicatieadviseur sta ik met beide benen op de grond en pak ik problemen actief aan. Ik ben veeleisend en stel dus hoge eisen aan mijn werk en dat verwacht ik ook van anderen.

Enthousiast word ik van interne en externe communicatie-uitdagingen, ben ik doel- en resultaatgericht en reageer kalm op stresssituaties. Als het tegen zit dan laat ik me niet snel ontmoedigen. Door kansen te zien en deze te benutten zorg ik dat organisatiedoelstellingen effectiever worden bereikt.

Werkwijze

Na een oriënterend gesprek, waarin u mij vertelt wat de belangrijkste aandachtspunten zijn, ga ik aan de slag om uw organisatie effectiever te maken. De ontwikkelingsfase neemt de nodige tijd in beslag. Dit betekent veel communiceren met elkaar om tot een goed plan van aanpak te komen. De vervolgstappen kunnen variëren van een strategisch communicatieplan tot het organiseren van creatieve werksessies.